Alla inlägg den 20 september 2009

Av Sussi - 20 september 2009 22:23


Hur acklimatiserad är inte jag.


Började söndagen med att sätta på mig ett par märkes sweetshirt byxor, snygg halsduk, rätta gymnastikskorna och tog en rask promenad på Vallhallavägen fram till Gärdet, där jag lät mina hundar rasta sig med andra fina hundar från övre Östermalm som behövde komma ut och skojsa till det lite.

Gick sen hem över Brantingsgatan, Wittstocksgatan och sen över Karlaplan till mitt provisoriska hem.

På vägen träffade jag flera personer som glatt hälsade eller kommenterade mina fina hundar.......


Efter en näringsriktig frukost som jag åt samtidigt som jag läste Svenska Dagbladet noggrant, inklusive understreckare och andra för kommande konversationers intressanta artiklar, tog jag en kortare vilopaus.


Gick sen ut i det vackra höstvädret, där jag på Designhouse på Fältöversten köpte INGEN REKLAM TACK till alla mina brevlådor.

Spankulerade sen ner Styrmansgatan och Strandvägen framåt och svepte in på Svenskt Tenn för att hämta ett ordentligt tygprov.


På vägen hem tittade jag noggrant igenom Palmgrens som hade många snygga väskor för att kunna göra både korta och långa resor med.

I skoaffären Marzio fanns det olika pumps både i lack och sammet som inte hade för hög klack för att det skulle se för tokigt ut. Köpte dock inga.


Vid promenaden över Östermalmstorg började den sena lunchhungern göra sig påmind, så ICA Esplanad på Karlavägen fick hjälpa mig med dagens matinköp.


På eftermiddagen samlades vi alla boende på Skeppargatan 70-72 och hade ett mycket trevligt samkväm på gården. Så skojigt det är att få träffa alla som bor i huset.


Åkte sen och åt söndag middag hos min syster och svåger i deras underbara hus på Djurgården. En fantastisk kväll, med underbart väder och som alltid lika god och vällagad mat.


Passerade på vägen hem min stora syster i Villastaden, för att hämta den väska som hon hade köpt åt mig i St Tropez.


Och innan jag kom hem gick jag en lugn och trevlig promenad med hundarna innan jag kunde krypa in i min lägenhet och somna väl utvilad inför nästa veckas händelser och eskapader.


Och då kan vad som helst hända.

Presentation


Jag vet att vad som helst kan hända när som helst.

Det är därför jag är helt lugn.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards