Alla inlägg under juli 2009

Av Sussi - 4 juli 2009 01:57


När man väl bestämmer sig, och hela kroppen och magen känner att det är RÄTT, då drar Universum igång och hjälper till så att det blir så.


Skall ha en Utflyttningsbuffe innan jag flyttar. Är nån inte bjuden och vill komma så är det bara att ringa. Underbara Butler Service som skall ordna allt åt mig, kunde inte mitt i Falsterbo tävlings vecka för de hade ett enormt bröllop i Danmark samma helg. Men ack nej. Bröllopet blev inställt och jag kan ha lattjolajbans mottagning. Vilken tur.

Är brudgummen snygg så är det bara att ringa. Vilken tur?


Har haft ett otroligt bry var mina ston skall bo. Pantertanterna närmast mitt hjärta. Vill att Anders skall ta hand om dem, men inte var. Idag har han fått hyra bästa stallet på Österlen, och jag kan få 5 boxar till mig!! Och så kan jag ha alla hästgrejor där som jag inte skall använda just nu. Vilken tur.


Två inackorderingshästar kunde flytta till ett försäljningsstall och en tillbaka till samma gamla matte. Det fanns plats för dem och alla är glada. Och vi kan börja mocka och tvätta. Vilken tur.


Och jag får campa på Björnstorps slott från den 22 juli då flyttfirman tar min säng och går.  De får köra upp den till huset på Lidingö, för det fick jag inskrivet i kontraktet. Vilken tur.


Och jag har vikt ihop min första flyttkartong, och jag fattade hur man gjorde. Vilken tur.


Så med vindens hastighet har jag koll på allt, och vikt lådor till förbannelse, och sålt allt som jag inte vill ha med mig, och spart min kruschlackkappa från 1971. Och jag kommer inte att fastna i vinkelvolten innan jag är klar.

Vilken tur.





Av Sussi - 3 juli 2009 23:28


Idag har jag hittat massa saker som jag inte saknat på ungefär många år.


  • Mina rättstavnings och välskrivningsböcker med omslag i ljusblått randigt papper med rosor på, men ack så få guldstjärnor i.
  • Skoltidningen Vi och Vårt från Sigtuna Skolan.
  • All brevkonversation från Mamma och Pappa och Jeje och Kiki.
  • Min konfirmationspsalmbok från farfar och bibeln från Gunnar Weman, prästen asså.
  • Alla tal till alla jubilarer, brudpar, födelsedagsbarn, döpta etc etc etc som jag, under alla år fram till 1988, med stor möda och en del svett, och helt utan betänkligheter eller skam hållit på allt från stora till små kalas.
  • Ett seriöst brev till General sekreteraren för Internationella Röda Korset i Geneve, Henrik Beer, där jag bad om ett intyg, att jag var kapabel!
  • Mitt helt hämningslösa sökande i PR broschyren från IHR, efter den perfekta anställningen eftersom jag var ¨en gåva¨ till arbetsmarknaden efter universitetsstudier och diplom från IHR.
  • Alla grattiskort till förlovningen!! 1980 den 10 november.
  • Alla ritningar till Ugglebo och annonsen i SVD i oktober 1981.
  • Minnesmedaljen från Arvid Nordquists 100 års jubileum.
  • Funktionärslistor till SM i hoppning 1984.
  • Massa tidningar från Patent och Registreringsverket från 1981 till 1985.

Har jag saknat det?


Ville jag slänga det?


Mycket for iväg till de sälla jaktmarkerna.

Utom breven, talen, ritningarna, och lite annat.


Om jag saknat det?


Tänk på saken.

Hur mycket saknar ni i livet som har hänt????


Men jag kunde inte slänga bibeln eller psalmboken jag fick i konfirmation.

Trots osaknad.

Av Sussi - 3 juli 2009 00:12


OK

det har hänt. jag är inte brun om fötterna. jag är inte brun på magen. jag är brun på armarna. men jag är inte brun där pikétröjan har skylt. jag är brun under knäna. och jag är brun på höger handen. och fötterna är kritvita. hakan är ljusbrun men pannan absolut inte. kepsen på.

vad tyder det på?

NÖRD

det innebär att jag i denna underbara sommarvärme har sprungit omkring på golfbanan, mer än vad jag skulle ha unnat min kropp vila och värme i en solstol iklädd bikini.

idag i värsta högsommarvärmen höll jag på att få solsting på golfbanan. men jag puttade som en gud (om gudar nu puttar? vad vet jag?) och slog helt fantastiskt. så vad gjorde det. drack oavbrutet och log hela vägen.


innan jag blev utsläppt, så köpte jag ett hus på Lidingö, faxade kontrakten från igår, satte renoverarna på red alert inför 1 augusti, och kollade vem som skall besiktiga nästa fredag, pratade med Minna om färgen i stallet, började röja, men innan allt detta vaknade jag kl 04.30 för jag ville lägga upp en plan. för Lidingö och Torekov.

så att jag nästa år inte blir fläckvis utan helt brun.


mörkbrun,ljusbrun,mellanbrun, ja alla nyanser av brunt.

det blir fint.








Av Sussi - 1 juli 2009 23:10


alla för all hjälp idag.


  • För att alla kontrakt kom fram i tid, så att jag hann läsa på alla papper igen. Och de 15 bilagorna.
  • För att Lolou Wetter kunde hoppa i snygg dräkten och bistå mig på banken med absolut bravur.
  • För att advokaten ringer och kollar innan mötet att jag är på banan, och har allt under kontroll, och att han är anträffbar, och att jag skulle ringa om jag var det minsta tveksam, och att det är lugnt.
  • För att bästa Handelsbanks kontorschefen ser till att det finns personal kvar på olika kontor så att handpenningen kan överföras till mitt konto.
  • För att bläcket räckte till alla signeringar och underskrifter.
  • För att Ulrikas man inte var så sjuk som vi trodde när hon var tvungen att vända på Sturup och åka upp till Stockholm igen, innan vi hunnit skriva på kontrakten.
  • För att åskan inte slog ner så att jag inte kunde föna håret, eller att datan brakade ihop på banken.
  • För att BMW affären i Lund fortfarande var öppen, då vi åkte dit direkt efter att pengarna var på kontot och tittade på häftiga bilar :-)
  • För att champangen på Grands veranda var så himla kall och god, så att vi kunde fira.
  • För att kontraktet till nya huset hade kommit på mailen, så att jag kan faxa in det imorgon, besiktiga nästa fredag. Och veta vart jag skall ta vägen.
  • För att Universum tar väl hand om mig, och att jag hoppas att jag kan betala tillbaka på ett bra sätt.

TACK

Presentation


Jag vet att vad som helst kan hända när som helst.

Det är därför jag är helt lugn.

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20
21
22 23
24
25 26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards